marți, 4 februarie 2014

Poza ta in cautarile Google, in dreptul articolului postat, authorship

arata poza ta in articolul postat
Puţini ştiu că îşi pot îmbunătăţi imaginea pe google şi implicit CTR-ul (Rata de Click) prin afişarea uni imagini în dreptul postări şi mai puţini ştiu cum pot face ca motoarele de căutare să afişeze o imagine în dreptul articolului.
  Astăzi am să vă prezint cea mai simplă metoda de a face acest lucru pentru utilizatori de site/blog-uri pe platforma Blogger urmând ca într-un alt articol să scriu şi despre cum se face acest lucru pe platforma Woardpress.
  Deşi pasi nu sunt greu de realizat sunt câteva etape care necesită atenţie şi puţină răbdare. Aşa cum v-am obişnuit o să prezint întreg procesul de la A la Z ca să înţelegeţi cu toţi ce trebuie să faceţi. 
  Plecând de la premiza că aveţi deja o pagină web pe care postaţi începem cu pasul 1 (dacă nu aveţi încă un blog-Blogger puteti citi acest articol, pentru a ştii cum vă faceţi unul)
Cum adaugi poza ta în dreptul articolului?
  Întrucât contul Blogger este creat pe baza contului Google+ fotografia care vă va apărea în dreptul postări va fii cea salvată la profilul Google + aşa că :
- mergeţi şi setaţi fotografia de profil care doriţi să vă fie afişată de către motoarele de căutare
- acum trebuie să adăugăm link-ul site-ului ale căror postări vor afişa imaginea de profil Google+.Puteţi face acest lucru prin două metode fie editaţi profilul Google+:
- intraţi în secţiunea About şi editaţi chenarul Links. Click pe Add Link şi scrieţi URL site-ului dvs. împreună cu un titlu descriptiv (“Label”). Lăsaţi selectat “Current Contributor”.

- sau din panoul de control al Blog-ului - Aspect - Adaugă gadget - alege gadgetul, Listă de blog-uri şi adăugaţi blog-urile dvs. (în cazul în care administraţi mai multe).
Acum trebuie să inseraţi un cod html de formă :
  Adresa contului Google este de Formă: https://plus.google.com/u/0/112870456532238022953
  Pentru inserarea codului obţinut îl copiaţi şi mergeţi în panoul de control Blogger - Şablon - Editare html - şi aici căutaţi linia <head> și aici îl lipiţi (paste)
  Acum mergeţi adaugi blog-ul în Webmaster Tools, asta dacă nu l-aţi adăugat înainte (dacă nu ştiţi cum să adăugaţi un site în Webmaster Tools
cititi acest articol)  Cam atât, dacă aţi urmat în tocmai paşii ar trebui să meargă pentru a verifica, accesaţi acest tool Google și introduceţi URL-ul site-ului dvs.. Ar trebui să vă arate un preview din Google Search împreună cu poza şi profilul de pe Google +
  Sper ca acest articol v-a fost de folos, Dacă întâmpinaţi probleme postaţi la rubrica comentarii.
author-pic Despre Autor
Pasionat de IT dornic sa aduc ceva nou care sa va fie de ajutor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu