joi, 6 februarie 2014

Cum iti inscri site-ul in Google Webmaster Tools si de ce ?

indexare google Sunt mulţi aceia care se lăsa convinşi de ideea că dacă ai conţinut ai şi trafic, acest lucru este adevărat dar oare pentru a avea trafic tot ce trebuie să facem este să scriem mod constant, conţinut unic?. În ultimul timp Google şi-a schimbat criteriile după care apreciază valoare unei pagini web, pentru a evita situaţiile prin care un site deşi nu avea nimic de spus, prin promovare excesivă ajungea pe primele poziţii.
   Astăzi este adevărat că baza este valoare de conţinut însă pentru aţi face conţinutul cunoscut ai nevoie de promovare. Copiaţi meta eticheta generată de Google deschideţi alt browser intraţi în contul vostru Blogger - Şablon - Editaţi html şi apoi pe Accesaţi.
  Găsiţi tag-ul <head> (este chiar la început) şi imediat după el lipiţi meta eticheta generată de Google - Salvaţi şablonul este serviciul oferit de google care te ajută în această privinţă.
  Pentru a putea folosi acest serviciu ai nevoie de un Cont Google (adresă de Gmail citeşte acestarticol Cum faci o adresa de Gmail), sau Google Analytics 
   Odată logat va trebui să adaugi site-ul tău şi apoi să îl verifici (să confirmi că eşti proprietarul acelui site).
Cum adaugi site-ul în Google Webmaster Tools?
- Apeşi pe
ADĂUGAȚI UN SITE
- Copiați adresa url a site-ului pe care vrei sa il adaugi și Confirmați
Vi se va cere verificarea calităţi de proprietar a site-ului. Veţi fi direcţionaţi către o pagină în care veţi putea alege metoda prin care să confirmaţi că sunteţi proprietarul blog-ului.. Alegeţi metoda: Etichetă HTML.
Copiaţi metaeticheta generată de Google intraţi în contul vostru Blogger (fără să închideţi pagina Google Webmaster Tools) din panoul de control Blogger alegeți - Şablon - Editaţi html şi apoi Accesaţi. Găsiţi tag-ul <head> (este chiar la început) şi imediat după el lipiţi metaeticheta generată de Google - Salvaţi şablonul.
  Acum întoarceţi-vă în pagina Google Webmaster Tools şi apăsaţi pe căsuţa Confirmați  
  Odata adaugat site-ul tau vei avea acces la mai multe servici care te-ar putea ajuta dintre acestea mentionez:
  • Configuration / Configurare
  • Health / Sanatate
  • Traffic / Trafic
  • Optimization / Optimizare
  • Google Labs
 Le puteti folosi pentru a imbunatati activitatea site-ului 

Sper ca acest articol va fost de folos
author-pic Despre Autor
Pasionat de IT dornic sa aduc ceva nou care sa va fie de ajutor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu